BASIC TUOTTEET

GOLDWELL Tarjoamme kattavan tuote- valikoiman vain kampaamo- liikkeille kehitettyjä ja niissä myytäviä tuotteita, joilla saavutetaan vaikuttavia tuloksia.
LANZA L´anza on yksi maailman johtavista hiustenhoitotuot- teiden valmistajista. Yrityksen filosofia on “terve hius on kaunis hius”. Tästä on lähtenyt inspi- raatio ainutlaatuisten korjaavien, suojaavien ja parantavien yhdis- teiden kehitykseen
MOROCCANOIL Terveet ja luonnollisen kauniit hiukset ovat Moroccanoilille sydämenasia: haluamme kaunistaa jokaista tyyliä, säilyttää jokaisen hiussortuvan vahvuuden ja olla hiustenhoidon innovaatioiden kärjessä. Aloitimme alkuperäisellä Moroccanoil Treatment - hiusöljyllä, joka aiheutti hiusalan vallankumouksen.
KEVIN MURPHY Yksi arvostetuimmista hius- muotoilijoista, australialainen Kevin Murphy, kehitti nimikko- tuotesarjansa omien koke- mustensa pohjalta toimiessaan mm. lehtikuvausten parissa. Hän ei ollut tyytyväinen valtavirta- merkkeihin, sillä ne olivat raskaita, tahmaavia eivätkä ne vastanneet tänäpäivänä alati muuttuvan hiusmuodin tarpeisiin.
Goldwell2 Lanza2 Moroccanoil2 Kevin Murphy
Koukuttavat tuoksut + hoitavat koostumukset  = sädehtivän kiiltävät, hyväntuoksuiset ja hyvinvoivat hiukset. Volyymia + rakennetta + tukea + suojaa = näyttävät, hillityt, trendikkäät ja klassiset tyylit arkipäiviin ja juhlaöihin.
Parturikampaamo BASIC

BASIC TUOTTEET

GOLDWELL Tarjoamme kattavan tuote-valikoiman vain kampaamoliikkeille kehitettyjä ja niissä myytäviä tuotteita, joilla saavutetaan vaikuttavia tuloksia.
Goldwell2
LANZA L´anza on yksi maailman johtavista hiustenhoitotuotteiden valmistajista. Yrityksen filosofia on “terve hius on kaunis hius”. Tästä on lähtenyt inspi-raatio ainutlaatuisten korjaavien, suojaavien ja parantavien yhdis- teiden kehitykseen
MOROCCANOIL Terveet ja luonnollisen kauniit hiukset ovat Moroccanoilille sydämenasia: haluamme kaunistaa jokaista tyyliä, säilyttää jokaisen hiussortuvan vahvuuden ja olla hiusten- hoidon innovaatioiden kärjessä. Aloitimme alkuperäisellä Moroccanoil Treatment - hiusöljyllä, joka aiheutti hiusalan vallan- kumouksen.
KEVIN MURPHY Yksi arvostetuimmista hiusmuotoilijoista, australialainen Kevin Murphy, kehitti nimikko- tuotesarjansa omien kokemustensa pohjalta toimiessaan mm. lehtikuvausten parissa. Hän ei ollut tyytyväinen valtavirtamerkkeihin, sillä ne olivat raskaita, tahmaavia eivätkä ne vastanneet tänäpäivänä alati muuttuvan hiusmuodin tarpeisiin.
Lanza2 Moroccanoil2 Kevin Murphy

Parturikampaamo

BASIC

Koukuttavat tuoksut + hoitavat koostumukset  = sädehtivän kiiltävät, hyväntuoksuiset ja hyvinvoivat hiukset. Volyymia + rakennetta + tukea + suojaa = näyttävät, hillityt, trendikkäät ja klassiset tyylit arkipäiviin ja juhlaöihin.